Steffi DesmetIn 2011 studeerde ik af als bachelor in de klinische psychologie en ging meteen aan de slag in een forensische psychiatrie. Gedreven door mijn finesse met dieren, volgde ik de beroepsopleiding Equicoaching en ondersteunde ik met behulp van paarden volwassenen met een hulpvraag. Hierna werkte ik als hulpverlener in vzw Ubuntu (ondersteuning van zelfstandig wonende jongvolwassenen met ASS). Ook begeleidde ik minderjarigen in de bezoekruimte van het CAW (contactherstel na vechtscheiding).

Sinds 2018 ben ik mij gaan verdiepen in psychodiagnostiek. Ik deed ervaring op als zelfstandig onderzoeker te Feinbrein en sinds juni 2020 werk ik als onderzoeker bij De Balansvogel. Momenteel ben ik ook aan de slag als bewegingstherapeut in het psychosociaal revalidatiecentrum TOV.

In mijn vrije tijd vind je mij vaak terug op de fiets en in de natuur, samen met mijn partner en twee honden. Met enkele buurtbewoners ben ik het voedselbos “Tuin van Adem en Eten” aan het oprichten, waar ik ook voorzitter van ben. Vanuit een diepgaande interesse school ik mij binnen de psychologie voortdurend bij.

contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

tel: 0474/ 76 59 20

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.