In 2011 studeerde ik af als bachelor in de klinische psychologie en ging meteen aan de slag in een forensische psychiatrie Sint-Jan-Baptist. Ik werkte er o.a. als Equicoach met behulp van paarden. Hierna begeleidde ik volwassenen met ASS binnen vzw Ubuntu en begeleidde ik minderjarigen in de bezoekruimte van het CAW (contactherstel na vechtscheiding). Sinds 2018 ben ik mij gaan verdiepen in psychodiagnostiek voor ontwikkelingsstoornissen en werkte ik als onderzoeker bij Feinbrein en sinds 2020 bij De Balansvogel.

Steffi Desmet
Door de vele jaren werkervaring, persoonlijke groei en interesses verdiepte ik mij steeds meer in het lichaamsgericht werken. Ik volgde hiervoor verschillende bijscholingen (o.a. Lichaamswerk, Laban en Bartenieff fundamentals bij Agape, yoga, 5 ritmes,…) en ging als bewegingstherapeut aan de slag in het psychosociaal revalidatiecentrum TOV. Ik werkte in 2021 als psychosociale begeleider bij CGG Mandel & Leie, sinds september 2021 werk ik te Sint-Jozef Pittem op de afdeling Jeugd Kortverblijf. Daarnaast geef ik sessies lichaamswerk en volg ik de 4 jarige opleiding Gestalttherapie.


In mijn resterende vrije tijd vind je mij vaak terug op de fiets en in de natuur, samen met mijn partner en twee honden. Met enkele buurtbewoners richtte ik het voedselbos “Tuin van Adem en Eten” op, waar ik tevens ook voorzitter van ben. Op andere momenten stil ik mijn leergierigheid door korte bijscholingen te volgen.

 

contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

tel: 0474/ 76 59 20

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.