sofiedewildeIk studeerde aan de universiteiten van Maastricht (2006) en Leiden (2007) waar ik me specialiseerde in de ontwikkelingspsychologie. Ik werkte als psycholoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie (De Korbeel en de Patio, Kortrijk) en vervolgens in AZ Damiaan te Oostende. Daar was ik verantwoordelijk voor diagnostiek en therapie op de afdeling Pediatrie.
In 2009 startte ik mijn eigen praktijk op te Kortrijk. Simultaan volgde ik toen een therapie-opleiding (voor volwassenen) vanuit psychoanalytisch kader die ik in 2011 aan de Universiteit van Gent afrondde. Later ging ik nog aan de slag bij het CGG Largo te Ieper, waar de focus op therapie voor kinderen en intensieve begeleiding van ouders lag.

Naast studeren en werken vind ik het belangrijk onze blik op de mens en de wereld helder te houden. Deze dient soms aangescherpt te worden, en wat is niet een betere leermeester als de Ervaring zelf? In 2015 besloot ik op `veldonderzoek` te gaan. Ik reisde door Europa en Azië en maakte enorm veel contact met mensen met verschillende achtergronden, verhalen, visies, problemen, sterktes, ideeën, culturen, maar ook methodes en strategieën om de kwaliteit van leven te verbeteren.
Deze leerschool is enorm rijk geweest en heeft me diep geraakt en gevormd.

Zodoende heb ik een gedegen denkkader gevormd om er voor u te zijn in therapie. Ik zie volwassenen op individuele basis, maar ook graag kinderen, jongeren en hun ouders.

Ik ben lid van de VVKP en de BFP met erkenningsnummer 832108903.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bij voorkeur tel: 0495/82 83 11

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.