Mijn naam is Ophélie De Cordier. Ik ben geboren in Oudenaarde en woon samen met mijn gezin in Kruisem (Kruishoutem). In 2016 behaalde ik het diploma van Master in de Pedagogische Wetenschappen met als afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde aan de UGent. Voordien stond ik ruim 10 jaar voor de klas.

Als pedagoog zoek ik samen met de lerende (kleuter, leerling, student, cursist, ...) een antwoord op de vraag: “Wat werkt nu voor mij in deze (school)context?” ophelie de cordier kfIedere lerende – van baby tot volwassene – is immers uniek, met eigen sterktes, eigen interesses en eigen werkpunten. Deze diversiteit benut ik als een kans om te groeien waarbij het welbevinden een eerste voorwaarde is om tot leren te kunnen komen.

Ik werkte een schooljaar in het volwassenenonderwijs en inmiddels ben ik een paar jaar werkzaam binnen het ondersteuningsnetwerk waar ik tegemoetkom enerzijds aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften en anderzijds aan leerkrachten(teams) met specifieke zorgvragen aangaande leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften.

Daarnaast werk ik in De Balansvogel als studie- en leercoach. We gaan samen – op jouw maat – op pad om een antwoord te vinden op je vraag over je schools functioneren binnen de volgende terreinen:
– zelfredzaamheid
– organisatie en planning, leren leren
– sociaal-emotionele ontwikkeling en welbevinden
– leerstofinhoudelijke ondersteuning en huiswerkbegeleiding
– psycho-educatie (wie ben ik en hoe ga ik hiermee om?)

 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  0474 37 50 85

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.