Mijn naam is Nathalie Vanden Eede. In 2004 behaalde ik mijn diploma master in de Klinische Psychologie aan de Ugent. In 2016 startte ik met een postgraduaat in de Experiëntiële Psychotherapie (Focus on Emotion Gent). Ik volgde diverse opleidingen tussenin.

Ik werkte bij Child Focus, het CAW, het CKG, het OCMW, crisishulp, in het CLB en sinds 2016 als zelfstandige in een groepspraktijk.  Ik deed veel ervaring op in het therapeutisch en diagnostisch werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Ook Franstalige therapie behoort tot de mogelijkheden.

Ik werk vanuit een persoonsgerichte benadering, met als centrale focus de beleving van de cliënt, binnen een begrijpend, meezoekend, aanvaardend, authentiek en ondersteunend kader. Het betekent eveneens dat ik geloof in de sterktes van elk individu en van hieruit vertrek om samen te komen tot groei of om samen tot een oplossing te komen. Mijn werk is mijn passie!

Ik ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen (VVKP), de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC) en van de Psychologencommissie, met als erkenningsnummer 802115449. 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  0476/65 33 08

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.