Mijn naam is Lotte, als integratief psychotherapeut ga ik er vanuit dat er verschillende perspectieven zijn om ergens naar te kijken. Binnen mijn therapeutisch denkkader wordt er veel aandacht besteed aan traumaverwerking en wordtLotte klein er gewerkt met een groeimodel. Wat zit er ingeworteld in jouw levensverhaal en welke sporen laat het na in jouw lichaam en je wezen?

 Er is een ruime waaier aan technieken waarmee we kunnen werken. Ieder mens is anders en wat past bij de ene persoon is misschien niet de juiste aanpak voor iemand anders. Samen gaan we op zoek naar een taal die bij jou past. Tijdens dit proces wordt er een oordeelvrije, rustige, warme en veilige haven gecreëerd waarin je alles kan vertellen.

 Bovenop mijn vierjarige therapieopleiding volgde ik een opleiding Geweldloze Communicatie (NVC), Personnalité & Relations Humaines (PRH), Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en diverse andere workshops.

 Naast mijn werk in de balansvogel werk ik deeltijds binnen het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG). Hiervoor deed ik ervaring op binnen Beschut Wonen (Verslavingsproblematieken, Psychotische stoornissen en Persoonlijkheidsstoornissen) en Begeleid Wonen (ASS, NAH, (verstandelijke) beperkingen).

 Als persoon laat ik mij graag inspireren door het boeddhisme & oude verhalen.

 Wees welkom,

 

T. 0485 56.09.21

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.