liesbetHallo, ik ben Liesbet. Als klinisch psycholoog bouwde ik reeds meer dan 20 jaar ervaring op. Afgestudeerd aan UGent als Master binnen de Klinische Psychologie in 1999, startte ik mijn loopbaan op de dienst Medische Psychologie, Pediatrie UZ Gent. Daar stond ik in voor de begeleiding van kinderen met plas- en stoelgangproblemen.

Sinds 2003 werk ik als psychodiagnosticus in het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) in Gent, het Referentiecentrum voor Autisme (RCA Gent) en de Conventie voor prematuur geboren kinderen. Deze job combineer ik met Groepspraktijk De Balansvogel waar ik deel uitmaak van het multidisciplinair onderzoeksteam. Ik neem o.a. volgende onderzoeken voor mijn rekening: Intelligentieonderzoek, aandacht- en concentratieonderzoek, onderzoek naar executieve functies, spelobservatie (ADOS), schoolobservatie en gestructureerd oudergesprek (ADI-R). Bij mij kan je terecht met vragen rond ontwikkeling en gedrag (ADHD, ASS,...) bij kinderen en jongeren. Ik heb ook ervaring in het werken met baby’s en peuters.

 

Liesbet Vandendriessche
Master in de Psychologie
Psychodiagnosticus
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Aanmelden voor een psychodiagnostisch onderzoek kan via het algemeen nummer 0497/15 54 57.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.