Hallo, mijn naam is Hanne. Ik studeerde af als klinisch psycholoog aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (2018-2021, UGent).
Mijn interesse in de relaties en communicatie tussen mensen groeide sterk doorheen de basisopleiding ‘Bachelor in de Toegepaste Psychologie’ die ik volgde in VIVES campus Kortrijk.


In het werken met kinderen, jongeren en hun ouders beoog ik een ruimte te creëren waarin je, als cliënt(systeem) centraal staat en je gehoord voelt.
Ik vind het heel waardevol als je jezelf kan zijn en vrijuit kan spreken. Ik streef er dan ook naar een krachtige en betekenisvolle therapeutische relatie te bekomen.

Alle verwachtingen, oordelen en overbodige twijfels laten we buiten.
Gedreven vanuit de wens een verschil te kunnen maken en een gewenste verandering teweeg te brengen, ga ik samen met jou in dialoog en beluister ikwat de moeilijkheden zijn. Jij bent de expert over hoe je je leven ervaart.

IkHanne Degroote vertrek vanuit de krachten die reeds aanwezig zijn. Als je het gevoel hebt even vast te zitten, dan kan een kleine onderbreking reeds een groot effect hebben en je verder op je pad helpen. Hierbij laat je toe om voor jezelf te zorgen, maar je hoeft het niet alleen te doen.


Bij mij kan je terecht voor individuele sessies, maar ook voor psychodiagnostiek, bestaande uit belevingsonderzoek, intelligentieonderzoek, aandachts- en concentratieonderzoek, …
Om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien, tracht ik mijn kennis en competenties uit te breiden door me op frequente basis bij te scholen via opleidingen, vormingsdagen en workshops. 


Voor verdere vragen of inlichtingen, mag je me steeds contacteren.

Contact:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 0496/44 35 89

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.