Sinds altijd geboeid door mensen en psychologie, mocht ik mezelf in 1999 voor het eerst Klinisch Psycholoog noemen (UGent). Het meest geraakt en geïnspireerd door de Cliëntgerichte manier van werken, startte ik in 2003 de vierjarige opleiding tot deze vorm van psychotherapie aan de Faculteit voor Mens en Samenleving te Turnhout. Deze positieve en respectvolle benadering van mensen, met vertrouwen in de eigen kracht en wijsheid, blijft de basis van waaruit ik vertrek. Vanuit deze hoofdweg, heb ik verschillende zijwegen bewandeld die er voor mij heel goed bij aansluiten. Zo heb ik enkele cursussen mindfulness en meditatie gevolgd, waaruit ik ook dingen gebruik. Aanwezig zijn (in het lichaam) met acceptatie vloeit hier samen met de cliëntgerichte therapie.

In Balans-VSPW (Gent) heb ik intens genoten van de opleiding Creatieve Therapie. Er zijn nog andere vormingen en workshops die hun sporen hebben nagelaten en mijn manier van werken kleuren, zoals onder andere familie-opstellingen en emotioneel lichaamswerk.

De laatste jaren ben ik graag bezig met hooggevoeligheid, waarover ik ook lezingen geef.

Ik werkte binnen bijzondere jeugdzorg, in onderwijs en vorming en in verschillende centra voor geestelijke gezondheidszorg. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig therapeut, waarbij ik me vooral richt op individuele therapie met volwassenen.

Mijn moedertaal is Nederlands. Engelstalige therapie is mogelijk.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC) en van de Psychologencommissie, met als erkenningsnummer 742106430.

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  0485/ 06 12 19

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.