Mijn naam is Aurélie Bovyn. Enkele jaren na mijn basisopleiding ‘Bachelor in de Toegepaste Psychologie – Psychologisch Consulent’ (IPSOC, Kortrijk), volgde ik een vierjarige specialisatieopleiding tot 'Experiëntieel integratief psychotherapeut voor kinderen, jongeren en hun context'; aan de Faculteit voor Mens en Samenleving (Focus On Emotion), (2014, Turnhout).

Ik deed ervaring op binnen de geestelijke gezondheidszorg (CGG Menen, CGG Oudenaarde) en algemeen welzijnswerk (CAW Oudenaarde). Ik werk deeltijds als psychotherapeut voor kinderen, jongeren en hun gezin binnen het Centrum voor Ambulante Revalidatie Ter Eecken (Oudenaarde, 2008 - Heden) van waaruit ik een ruime ervaring heb opgebouwd in het diagnostisch en therapeutisch werken met kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen en hun context. Sinds enkele jaren werk ik ook als zelfstandig kinderpsychotherapeut in een groepspraktijk (2011 – heden). In 2018 richtte ik de groepspraktijk De Balansvogel te Ronse op.

Ik ben lid van de beroepsverenigingen BPC en VVCEPC.

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 0497/15 54 57

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.