Ook wij laten jullie in deze bijzonder uitdagende tijden niet los. Als team blijven we voortdurend zoeken naar manieren om veilig en verantwoord onze werking verder te kunnen zetten. De fysieke gezondheid van zowel onze cliënten als van de therapeuten blijft hierbij voorop staan.

 

Dit betekent dat er rekening dient te worden gehouden met een aantal veiligheidsmaatregelen:

 

- Gelieve zo weinig mogelijk gebruik te maken van onze wachtzaal. Kom op het afgesproken tijdstip, niet te vroeg en wacht desnoods even in uw auto. Aan ouders/opvoeders vragen wij om niet te blijven wachten in de wachtzaal tijdens de therapie van het kind. Is dit door omstandigheden niet mogelijk, verwittig dan uw therapeut zodat wij een aparte wachtplek voor u kunnen voorzien.

Wij voorzien extra tijd tussen twee cliënten om het materiaal, de stoelen, … te ontsmetten. Gelieve dit te respecteren.

- In de gemeenschappelijke ruimtes (wachtzaal, trap, toilet, …) is het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen boven de 12 jaar. Tijdens de sessie houden we de nodige afstand. Indien nodig maken we gebruik van een plexischerm.

- Indien u gebruik maakt van het toilet, laat dit dan zeker weten aan uw therapeut zodat wij het toilet kunnen ontsmetten.

- Wij vragen u om zelf geen deurklinken aan te raken. Laat de therapeut de deuren voor u openen.

- Wij vragen u om bij aankomst uw handen te ontsmetten in de wachtzaal. In elke ruimte is er antibacteriële handgel aanwezig zodat de handen vóór en na de therapie kunnen worden ontsmet, of indien nodig tijdens de sessie.

- De betaling gebeurt bij voorkeur via QR code (bancontact/payconicq) of overschrijving. Gelieve contante betaling te vermijden.

- Bent u of iemand van uw gezin ziek (ook bij milde symptomen zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, …) verwittig dan tijdig (liefst min. 24u op voorhand) uw therapeut. De afspraak kan dan indien gewenst online doorgaan. Wanneer u (de voorbije 10 dagen) in contact bent geweest met een besmet persoon contacteer dan uw therapeut om te overleggen hoe de therapie kan doorgaan.

- Mits het volgen van onze maatregelen en indien u niet ziek bent of in contact met een COVID-19 besmet persoon, kunnen de sessies op dit moment nog face to face doorgaan in de praktijk(*). Voor therapie zijn online-afspraken ten allen tijde mogelijk in overleg met uw therapeut. Samen met de cliënt wordt gezocht naar de meest wenselijke situatie rekening houdend met de zorgnoden en -vragen en uw fysieke gezondheidstoestand.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met je therapeut, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of op het algemeen nummer van de praktijk: 0497/15 54 57.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.